TrA.Subject

TrA.Announcement

Vi har följt med olika sällskap på deras getaways till Danmark och har samlat deras upplevelser som inspiration för andra. Följ med dem på deras resa och se vilka upplevelser de rekommenderar och vilka gömda skatter de fann på vägen.

Ta ett par dagar i grannlandet och få en känsla av semester. Tagga gärna dina bilder på Instagram med hashtaggen #forseagetaway så att du också delar med dig av tips på getaway till andra sidan sundet.

Familjeweekend i Hundested

Det är superenkelt att ta färjan, att hitta och köra i Danmark är precis som att köra här i Sverige – inga konstigheter. Hundested och Nordsjälland ligger bara raka vägen över och tar inte alls lång tid att nå, alltså perfekt fast man har små barn. Följ med Ängelholmsfamiljen på ett weekendäventyr till dansk glamping. De berättar om sin resa över sundet mot den charmiga fiskebyn Hundested och vad de upplevde där.

Läs mer

Lyx i Danmark

Det är lätt att ta bilen på färjan till Danmark. Endast 20 minuter tills du är utomlands. Följ med Kent och Anki på ett äventyr till spa och kultur med övernattning, precis på andra sidan havet. De berättar om sin hyggetur där de lyxar till det lite extra i Helsingörtrakterna.

Läs mer

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.