TrA.Subject

TrA.Announcement

Waves bar på Aurora

En trappa upp på Waves Restaurang är både tempot och skratten högre. På fredagar är det ofta livemusik i baren. En perfekt avslutning på veckan. Eller en rolig start på en lyckad fest.

Se öppettider

Tycho Brahe bar

Ta med dig vännerna eller kollegorna till baren på Tycho Brahe, ta något gott att dricka och koppla av medan färjan tar dig fram och tillbaka över sundet. Och fram och tillbaka igen.

Se öppettider

Hamlet bar & lounge

Besök vår sprillans nya bar ombord Hamlet. Ta en AW med kollegorna eller vännerna och njut av fräscha drinkar och läckra hotshots i vår nya flytande bar!

Se öppettider

livemusik

Livemusik ombord

Vid särskilda tillfällen bjuder vi på livemusik. Njut av härlig musik, goda drinkar och gott sällskap i våra barer. Här uppdaterar vi information om vilken bar som har vilket evenemang. Notera att vissa av spelningarna kräver särskild biljett.

Rock på sundet med Bai Bang

Välkommen ombord Tycho Brahe för rock på sundet där det populära glamrocksbandet Bai Bang spelar. Evenemanget pågår fredagen den 30 september och förutom livemusik från Helsingborgsbandet, serveras det en rockinspirerad finger food-buffé med läckra anrättningar. Musiken spelas i två set och startar kl. 18.45.

Välj mellan buffébiljett och barbiljett.
Buffébiljett inkluderar färjebiljett, inträde, läcker rockbuffé och en Carlsberg Export. Arrangemanget pågår 17.30 – 21.30. Priset för denna biljett är 349 SEK.

Barbiljett inkluderar färjebiljett och inträde. Arrangemanget pågår 18.40 – 21.30. Priset för denna biljett är 225 SEK.

Boka biljett

Pontus Assarsson 28 oktober

Välkommen till livemusik ombord. Den 28 oktober bjuder Pontus Assarsson in till en härlig kväll med livemusik i Tycho Brahe bar. Pontus Assarsson är känd som låtskrivare under melodifestivalen, som kapellmästare under Charlotte Perellis turné och för att ha slutat på tredje plats i tv-programmet Fame Factory. I baren serveras förutom öl, vin och färgglada drinkar, även vår lyxiga räkmacka och varm panini.

Spelningen med Pontus Assarsson pågår kl. 17.30-20.30 ombord Tycho Brahe den 28 oktober.

Ole och Sussie 25 november och 16 december

Den populära duon Ole & Sussie bjuder på livemusik i Tycho Brahe bar under två tillfällen i höst. Njut av livemusik där de spelar covers med allt från mello till rock. I baren serveras förutom öl, vin och färgglada drinkar, även vår lyxiga räkmacka och varm panini.

Spelningen med Ole & Sussie pågår kl. 17.30-20.30 ombord Tycho Brahe både den 25 november och den 16 december.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.