Waves bar på Aurora

En trappa upp på Waves Restaurang är både tempot och skratten högre. På fredagar är det ofta livemusik i baren. En perfekt avslutning på veckan. Eller en rolig start på en lyckad fest.

Från och med 1 juni är Waves bar på Aurora öppet alla dagar. 

Se öppettider

Baren på Tycho Brahe

Ta med dig vännerna eller kollegorna till baren på Tycho Brahe, ta något gott att dricka och koppla av medan färjan tar dig fram och tillbaka över sundet. Och fram och tillbaka igen.

Se öppettider

LAT56° på Hamlet

På LAT56° Bistrobar serverar vi välgjorda cocktails, utvalda viner och en fantastisk utsikt över Öresund. Våra bartenders står gärna till tjänst, oavsett om du inleder eller avrundar kvällen i baren.

Tillfälligt stängd.

ForSeas Glöggtini

Drinken som vi döpt till ’Glöggtini’ är på tillfälligt besök och bidrar till extra god julstämning. Glöggtinin serveras i Ristretton och i våra barer från och med den 19e november.

Glöggtini

Ingredienser:
Martiniglas (cocktailglas)
Socker (till glasets kant)
3 isbitar
1 cl agavesirap
4 cl Beefeater London Dry Gin
10 cl Blossa 2021 glögg
Torkad kanelstång (garnering)
Apelsinskiva (garnering)

Gör så här:
Ta ett martiniglas och fukta kanten. Doppa i socker så att det bildas en sockerkant på glaset.
Häll i tre isbitar, agavesirapen, gin och årets glögg.
Rör runt.
Garnera med torkad kanelstång och apelsinskiva.
Servera direkt.

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka målinriktade erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.