Nu öppnar vi Utebaren igen, vår inglasade bar utomhus på Aurora. Utebaren finns på däck 5 där du kan dricka och njuta av utsikten. Förutom vin och öl har vi också cocktails som Aperol Spritz, Gin & Tonic, Jägermeister Berlin Mule med flera. Självklart har vi även ett alkoholfritt sortiment.

I Utebaren har vi alltså ytterligare plats som gör det lättare att hålla avstånd från medresenärer. Välkommen ut!

Se öppettider

Waves bar på Aurora

En trappa upp på Waves Restaurang är både tempot och skratten högre. På fredagar är det ofta livemusik i baren. En perfekt avslutning på veckan. Eller en rolig start på en lyckad fest.

Från och med 1 juni är Waves bar på Aurora öppet alla dagar. 

Se öppettider

Baren på Tycho Brahe

Ta med dig vännerna eller kollegorna till baren på Tycho Brahe, ta något gott att dricka och koppla av medan färjan tar dig fram och tillbaka över sundet. Och fram och tillbaka igen.

Se öppettider

LAT56° på Hamlet

På LAT56° Bistrobar serverar vi välgjorda cocktails, utvalda viner och en fantastisk utsikt över Öresund. Våra bartenders står gärna till tjänst, oavsett om du inleder eller avrundar kvällen i baren.

Tillfälligt stängd.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.