Välkommen till våra barer ombord. På grund av rådande omständigheter har vi endast öppet i våra barer på Aurora. Våra barer ombord på Tycho Brahe och Hamlet är tillfälligt stängda.

Utebaren på Aurora

Nu öppnar vi utebaren, vår inglasade bar utomhus på Aurora. Utebaren finns på däck 5 där du kan äta, dricka och njuta av utsikten. Precis som i vår FoodXpress finns ett sortiment av bland annat mackor, sallader och vår klassiska två röda pölse med en grön öl. Förutom vin och öl har vi också longdrinks som Aperol Spritz, Gin & Tonic, Jägermeister Berlin Mule med flera. Självklart har vi även ett alkoholfritt sortiment.

I utebaren har vi alltså ytterligare plats som gör det lättare att hålla avstånd från medresenärer. Välkommen ut!

Öppettider utebaren ombord Aurora:
26 juni - 29 augusti alla dagar kl. 11.00-21.00
Utebaren ombord Aurora, på däck 5, har endast öppet under dessa datum om det är fint väder.

Waves bar på Aurora

En trappa upp på Waves Restaurang är både tempot och skratten högre. På fredagar är det ofta livemusik i baren. En perfekt avslutning på veckan. Eller en rolig start på en lyckad fest.

Öppettider:

Onsdag - torsdag kl. 12-22.30
Fredag - lördag kl. 12-22.30

Baren på Tycho Brahe

Ta med dig vännerna eller kollegorna till baren på Tycho Brahe, ta något gott att dricka och koppla av medan färjan tar dig fram och tillbaka över sundet. Och fram och tillbaka igen.

Tillfälligt stängd

LAT56° på Hamlet

På LAT56° Bistrobar serverar vi välgjorda cocktails, utvalda viner och en fantastisk utsikt över Öresund. Våra bartenders står gärna till tjänst, oavsett om du inleder eller avrundar kvällen i baren.

Tillfälligt stängd.