TrA.Subject

TrA.Announcement

Waves bar på Aurora

En trappa upp på Waves Restaurang är både tempot och skratten högre. På fredagar är det ofta livemusik i baren. En perfekt avslutning på veckan. Eller en rolig start på en lyckad fest.

Se öppettider

Tycho Brahe bar

Ta med dig vännerna eller kollegorna till baren på Tycho Brahe, ta något gott att dricka och koppla av medan färjan tar dig fram och tillbaka över sundet. Och fram och tillbaka igen.

Se öppettider

Hamlet bar & lounge

Besök vår sprillans nya bar ombord Hamlet. Ta en AW med kollegorna eller vännerna och njut av fräscha drinkar och läckra hotshots i vår nya flytande bar!

Se öppettider

livemusik

Livemusik ombord

Vid särskilda tillfällen bjuder vi på livemusik. Njut av härlig musik, goda drinkar och gott sällskap i våra barer. Här uppdaterar vi information om vilken bar som har vilket evenemang. Notera att vissa av spelningarna kräver särskild biljett.

Ole och Sussie

Den populära duon Ole & Sussie bjuder på livemusik i Tycho Brahe bar under flera två tillfällen i vår. Njut av livemusik där de spelar covers med allt från mello till rock. I baren serveras förutom öl, vin och färgglada drinkar, även vår lyxiga räkmacka och varm panini.

Spelningen med Ole & Sussie pågår kl. 17.30-20.30 ombord Tycho Brahe på följande datum:
27 januari
24 mars
6 april (Skärtorsdag)

Pontus Assarsson

Välkommen till livemusik ombord. Den 3 mars bjuder Pontus Assarsson in till en härlig kväll med livemusik i Tycho Brahe bar. Pontus Assarsson är känd som låtskrivare under melodifestivalen, som kapellmästare under Charlotte Perellis turné och för att ha slutat på tredje plats i tv-programmet Fame Factory. I baren serveras förutom öl, vin och färgglada drinkar, även vår lyxiga räkmacka och varm panini.

Spelningen med Pontus Assarsson pågår kl. 17.30-20.30 ombord Tycho Brahe på följande datum:
3 mars
28 april.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.