TrA.Subject

TrA.Announcement

Passa på att semestra på hemmaplan! ForSea är med sina täta turer över sundet den flytande bron som förbinder Sverige och Danmark på ett grönt sätt och öppnar upp för en härlig staycation

Det har skett många genomgripande förändringar hos ForSea. Omställning till batteridrift, namnbyte, ambitiösa mål att skapa en meny på båtarna som i allt högre grad är hämtad från närområdena för att nämna några och nu en justering i biljettpriserna. Den senaste förändringen berör familjen, en verkligt betydelsefull gäst för ForSea. Numera åker barn och ungdomar i åldrarna 4–15, tidigare 4–11, till lägre pris. Detta innebär att en familj på 2 vuxna och 3 barn i åldrarna 4–15 år kan åka T/R med hela familjen för 185 SEK. Billigare än ett biobesök och en upplevelse som attraherar flera generationer i familjen.


I tider då begrepp som klimatångest och klimatkris hörs dagligen funderar många både en och två gånger över sitt resande. En tur med ForSea erbjuder ett resande där ambitionen är att göra ett så litet avtryck som möjligt på vår planet. Den stora satsningen från ForSeas sida att implementera batteridrift på två av färjorna, båda laddade med el från vind, vatten och sol, har redan gett påtaglig effekt. − Bara under kvartal 1 under 2019 minskades förbrukningen med 1400 ton olja gentemot föregående år. Vi minskar stadigt vår förbrukning. Glädjande nog ser vi att bara under mars månad minskade vi med 500 ton olja jämfört med mars 2018, säger Johan Röstin CEO på ForSea.

ForSea önskar uppmuntra till resande på hemmaplan och möjliggöra det för alla familjer, oavsett storlek att ta en tur över sundet. Kör en staycation under påskledigheten. Res med ForSea och njut av landet på andra sidan sundet. Inta påskmiddagen i restaurangen på någon av båtarna och njut av din hemester!

 

För mer information, kontakta Johan Röstin, tel: +46 42 18 60 00.