Alltid billigt på BorderShop

På BorderShop i tyska Puttgarden finns ett enormt utbud av vin, öl, sprit och godis. Här hittar du alltid bra erbjudanden och låga priser. Köp en 1-dagsbiljett och kombinera överfarten Helsingborg-Helsingör med Rödby-Puttgarden. Enklast och mest prisvärt är att köpa biljetten online. BorderShop finns även i Rostock, så passa på att handla på hemvägen när du semestrat i Europa.

Så använder du din biljett

1-dags shoppingbiljett gäller på Helsingborg- Helsingör/Rödby-Puttgarden. Ut- och hemresa måste ske samma dag. Tidigast tid för utresa från Rödby är 03.00. Senast tid för incheckning i Helsingör på hemresan är 00.00. 

Checkar du in din hemresa från Puttgarden inom 3 timmar från utreseavgången från Rödby, får du en värdekupong.

Kupongen gäller som betalning ombord på färjan mot Rödby. Eventuellt restbelopp utbetalas i DKK ombord.

Checkar du in din hemresa från Puttgarden senare än 3 timmar efter utreseavgång från Rödby, fungerar shoppingbiljetten som en vanlig 1-dagsbiljett och värdekupong erhålles inte.

Se utbudet på Bordershop

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.