TrA.Subject

TrA.Announcement

Köp en Parkera ombord-biljett – tre flak öl eller Coca-Cola ingår!

Parkera bilen ombord på Aurora, Hamlet eller Tycho Brahe och handla till fantastiska priser i våra butiker. I biljettpriset ingår en tur- och returresa och dessutom tre flak Carlsberg Grön öl (eller likvärdig öl om produkten är slutsåld) eller tre flak Coca-Cola. När du parkerar ombord så har du gott om tid att både handla och ta en kopp kaffe. 

Kontakta gärna vår kundservice om du har fler frågor om din resa.

Så gör du för att köpa en Parkera ombord-biljett

  • I hamnen måste du köra till personlig service, där hamnpersonalen ger dig rätt biljett och en voucher för tre flak öl/läsk.
  • Välj den körbana som du blir tilldelad på biljetten och vänta på din tur att köra ombord.
  • Vänta i bilen tills det är dags att köra ombord. Hamnpersonalen hjälper dig att köra ombord, så att du hamnar på rätt körbana ombord på färjan.
  • Gäller från kl 10.00 till 19.00.


OBS! Från den 1/6 kan man bara köpa biljetten i hamnen!
Kör alltid till personlig service i hamnen, där kommer hamnpersonalen att dirigera dig till rätt körbana och ge dig din voucher.

Hur fungerar Parkera ombord-biljetten?

  1. Köp biljetten direkt i hamnen. Åk till manuell check-in så får du rätt information för ombordkörning på båten.
  2. Välj den körbana som du blir tilldelad på biljetten och vänta på din tur att köra ombord.
  3. När det är dags att köra ombord, så kommer du att bli dirigerad av hamnpersonalen. Ditt fordon kommer att parkeras med fronten mot hamnen, så att du snabbt och enkelt kan köra av färjan, när den åter anländer till Helsingborg.

När kan jag parkera ombord?

Erbjudandet gäller alla dagar från kl 10.00, vid köp av tur- och returbiljett med personbil max 6 meter.

Sista avgången är kl 19.00. Biljetten köpes online eller i hamn och visering måste ske i manuell check in.

Det är inte tillåtet att gå av färjan i Helsingör när du reser med en Parkera ombord-biljett.

När är det lämpligt att resa?

På vardagar så är det generellt fler som handlar i shoppen på förmiddagarna, och under helgerna är det istället lite fler som väljer att handla på eftermiddagarna.

Hur länge varar resan?

Parkera ombord-biljetten avser en tur- och retur resa mellan Helsinborg och Helsingör. Resan tar normalt 60 minuter.

När kan jag handla ombord?

Öppettiderna för shoppen hittar du här. Kom ihåg att tobak säljs på svenskt farvatten och alkoholhaltiga drycker på danskt. Ett meddelande kommer att skickas ut när de olika produkterna går att köpa.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.