TrA.Subject

TrA.Announcement

I Helsingör finns det danska gemytet samlat i gränderna, på gågatorna, i butikerna och på barerna. Besök även världsberömda Kronborg Slott, underjordiska sjöfartsmuseét, Öresundsakvariet och Hotel Marienlyst med internationellt casino.

Mat

Från klassiska smörrebröd till matmarknad med nya, spännande smaker. Helsingör bjuder både på det genuint danska och en bit av världen.

Ät i Helsingör

Shopping

Helsingör vimlar av små personliga butiker, med fokus på inredning och mode. Allt på bekvämt promenadavstånd.

Shoppa i Helsingör

Kultur

De flesta förknippar nog främst Helsingör med Hamlets Kronborg. Men även om det är en viktig del av kulturen i staden, finns det mer att uppleva – som omtalade Museet for Søfart.

Upplev kultur i Helsingör

Parkering

Ibland är det helt enkelt bäst att ta bilen. Vi tipsar om bra och prisvärda parkeringar i Helsingör för dig som inte vill lägga tid på att leta parkering.

Parkera i Helsingör

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.