Följ Nordkustvägen på cykel och besök några av de finaste små hamnarna längs med Själlands Nordkust. Stanna till i den mysiga badorten Hornbæk som myllrar av liv under sommaren - eller trampa vidare till Villingebæk och Dronningmölle. 

Att ta med din cykel på färjan är enkelt och kostar inget extra.

Ta med cykeln gratis

Ta med cyklarna på färjan och planera en tur upp längs kusten till Hornbæk. Här kan hela familjen vara med. Cykelturen tar en knapp timma (1,5 mil) och du har cykelstig hela vägen upp. Du passerar en rad pittoreska kustbyar med utsikt över Kattegatt. Ta en paus, köp en glass och njuta av naturen innan ni cyklar vidare genom skog och strand. Väl framme i Hornbæk väntar härliga badstränder, restauranger och caféer, mysiga små butiker och övernattningsmöjligheter - om ni känner för att stanna lite längre.

Att ta med din cykel på färjan är enkelt och kostar inget extra.

Fler resmålstips

Du kan också cykla vidare mot Villingebæk och Dronningmölle och besöka Rudolph Tegners Museum och Park. Upplev statyer och konstverk från den kända danska bildkonstnären, verk som även finns utställda på markanta platser i- och runtomkring Köpenhamn. Du hinner med utflykten på en dagsresa - eller varför inte stanna över natten, om ni vill ha mer tid att uppleva alla vackra konstverk i den fina naturen.

Kolla upp resmålet innan

Det kan vara bra att kolla upp resmålets egen hemsida för information om öppettider och eventuella restriktioner. Vi seglar enligt tidtabell och följer myndigheternas rekommendationer.  Mer information om våra åtgärder och vad som gäller angående Coronavirus / COVID-19 finner du på vår informationssida.

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.