TrA.Subject

TrA.Announcement

Utomlands är nära

Museet for Søfart

Dyk ner i det underjordiska till en värld av sjöfartsberättelser i stämningsfulla och dramatiska scenografier.

Läs mer

Öresundsakvariet

Öresundsakvariet visar pedagogiskt Öresunds karakteristiska marina miljöer och den flora och fauna som lever där.

Läs mer

Danmarks Tekniske Museum

Gå på upptäcktsfärd bland ångmaskiner, flygplan, bilar och motorcyklar. Titta på Danmarks första dator och världens äldsta bil som fortfarande fungerar.

Läs mer

Vandlaboratoriet

På Vandlaboratoriet vid Öresundsakvariet kan du utforska Öresunds unika marina liv. Laboratoriet inkluderar vattendjur från närområdet som fått en fascinerande boendemiljö.

Läs mer

Upptäck Helsingör

Helsingör är en charmig liten stad med många möjligheter till äkta danskt hygge. Vi har samlat massor av inspiration till fantastiska upplevelser i Helsingör.

Läs mer

Jägersborg Dyrehave

Om du gillar skogspromenader och frisk luft är Jägersborg Dyrehave strax utanför Helsingör något för dig. Skogsparken är känd för både flora och fauna, bland annat för sina 2100 hjortar.

Besök Dyrehaven

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.