TrA.Subject

TrA.Announcement

Res med oss till juläventyret

Här får du inspiration till massor av julupplevelser i Danmark och Tyskland.

Julen är här

God jul på er, alla som vill äta julbord, handla klappar ombord eller besöka en julmarknad på andra sidan sundet. Julupplevelsen börjar ombord.

Julmarknader i Danmark

Strax där borta, bara precis över vattnet, är julen magisk. Från trånga gränder i Helsingör till hektiskt julstök i Köpenhamn. Varsågod, här är våra tips på julmarknader i Danmark!

Läs mer

Julmarknader i Tyskland

Tyskarna är helt enkelt bäst på julmarknader. Frågan är bara hur många du orkar med. Passa på att smita iväg på en långhelg och varva shopping med avkoppling. Berlin, Hamburg eller Lübeck?

Läs mer

Shopping i Helsingör

Helsingör vimlar av små personliga butiker, med fokus på inredning och mode. Allt på bekvämt promenadavstånd. Hitta de sista julklapparna eller fynda något inför nyårsfirandet.

Butiker i Helsingör

Shopping i Köpenhamn

Loppisfynd, danska designklassiker, fransk inredning, lyxig skönhet och mode som gör dig unik. Ta en långhelg för att hinna med all bra shopping i huvudstaden.

Köpenhamns pärlor

julombord

Juletider ombord

Nu doftar det av saffran, gran och kanel på våra färjor. Samlas kring våra julbord, hitta familjens klappar eller ta med någon du tycker om till andra sidan sundet för en dos ren julmagi. Få tid att vara tillsammans i jul. Välkommen ombord! 

Besök oss ombord

Julbord ombord

Njut av julens smaker – och att vara tillsammans. Bjud in dina nära och kära till vårt klassiska julbord till havs. Vi dukar fram våra mest älskade klassiker, som pryder årets julbord på Restaurang Waves ombord på Aurora. 

Boka julbord

Luciatåg ombord

Tisdagen den 13 december kommer vi att ha en kör som går luciatåg ombord och i terminalen, där man går på färjan. Vi har traditionsenligt bjudit in kören från Musikskolan i Helsingör som bjuder på skönsång.

Luciatåget börjar i Helsingörs terminal och på landgång för dem som ska gå på Tycho Brahe kl. 14.00, fortsätter med Aurora (ombord) i Helsingör vid 14.30 sen vidare till Hamlet (ombord) från Helsingborg runt kl. 15.20. Tiderna är ungefärliga och går efter vår tidtabell.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.