TrA.Subject

TrA.Announcement

Res med oss till juläventyret

Här får du inspiration till massor av julupplevelser i Danmark och Tyskland.

Nu är det jul igen… eller kanske inte just nu. Men när det närmar sig kommer vi uppdatera informationen på den här sidan. Vi håller på våra traditioner och erbjuder julbord ombord. Vi kommer även att tipsa om de bästa julupplevelserna på andra sidan sundet.

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev och håll dig därmed uppdaterad om vad som händer ombord och i Danmark.

Shopping i Helsingör

Helsingör vimlar av små personliga butiker, med fokus på inredning och mode. Allt på bekvämt promenadavstånd. Hitta de sista julklapparna eller fynda något inför nyårsfirandet.

Butiker i Helsingör

Shopping i Köpenhamn

Loppisfynd, danska designklassiker, fransk inredning, lyxig skönhet och mode som gör dig unik. Ta en långhelg för att hinna med all bra shopping i huvudstaden.

Köpenhamns pärlor

julombord

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.