TrA.Subject

TrA.Announcement

Nordsjälland är känt för sina många slott och pampiga trädgårdar. Gillar du det lilla formatet bättre, ska du besöka Galleri Nordrum i Hornbæk eller målerisamlingen på Nivaagaard.

Frederiksborgs slott

Få rabatt på Det Nationalhistoriska Museet på Frederiksborg. Skandinaviens största renässansslott och med vackra omgivningar på utsidan.

Få 20% rabatt

Louisiana

Besök populära Louisiana och gå 4 för 3 när du reser med oss. Permenenta utställningar, temporära utställningar, intressant butik, park och havsnära läge – Louisiana har allt! 

Gå 4 för 3 

Hundested Sandskulpturfestival

Det visas fascinerande konstverk av sand på Sandskulturfestivalen i Hundested. Här byggs det inga vanliga sandslott utan snarare fascinerande mästerverk i olika skalor.

Besök Sandskulpturfestivalen

Nivaagaards Malerisamling

Välkommen till ett fint litet museum som ger inblick i dansk och europeisk konst och kultur i förhållande till både dåtid, nutid och framtid.

Hilleröd Slottssjö

Njut av den fantastiska naturen och utsikten mot sagoliknande Frederiksborg Slott från vattnet eller längs en promenad runt Hilleröd Slottssjö. 

Galleri Nordrum Hornbæk

Nordrum är ett litet galleri i Hornbæk med lokal konst och hantverk. Galleriet representerar en rad fasta konstnärer som ställer ut keramik, glas, textilier och konstverk av olika slag. 

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.