Nordsjälland är känt för sina många slott och pampiga trädgårdar. Gillar du det lilla formatet bättre, ska du besöka Galleri Nordrum i Hornbæk eller målerisamlingen på Nivaagaard.

Hundested Sandskulpturfestival

Det visas fascinerande konstverk av sand på Sandskulturfestivalen i Hundested. Här byggs det inga vanliga sandslott utan snarare fascinerande mästerverk i olika skalor.

Besök Sandskulpturfestivalen

Galleri Nordrum Hornbæk

Nordrum är ett litet galleri i Hornbæk med lokal konst och hantverk. Galleriet representerar en rad fasta konstnärer som ställer ut keramik, glas, textilier och konstverk av olika slag. 
 

Hilleröd Slottssjö

Njut av den fantastiska naturen och utsikten mot sagoliknande Frederiksborg Slott från vattnet eller längs en promenad runt Hilleröd Slottssjö. 
 

Nivaagaards Malerisamling

Välkommen till ett fint litet museum som ger inblick i dansk och europeisk konst och kultur i förhållande till både dåtid, nutid och framtid.
 

Personuppgiftslagen ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till skicka målinriktade erbjudanden till dig.