TrA.Subject

TrA.Announcement

Den brokiga blandningen gör den danska huvudstaden till ett spännande resmål fullt av upplevelser – ena stunden botaniserar du på loppmarknaden och nästa äter du på världens finaste restaurang. Gör som köpenhamnarna – ta dig runt på cykel. I cykelstaden Köpenhamn kan du hyra en med både elmotor och GPS.

Mat

I Köpenhamn finns det så många fantastiska restauranger och matställen att det är lätt att tappa räkningen. Låt plånboken, humöret och smaklökarna styra. Kom hungrig!

Ät i Köpenhamn

Shopping

Loppisfynd, danska designklassiker, fransk inredning, lyxig skönhet och mode som gör dig unik. Ta en långhelg för att hinna med all bra shopping i huvudstaden.

Shoppa i Köpenhamn

Parkering

Det är inte alltid det går att komma undan smidigt med gratis parkering. Här finns en lista över de billigaste parkeringshusen i Köpenhamn.

Hitta parkering

upplevkph

Att göra i Köpenhamn

Gå på trolljakt

Ge er ut på jakt efter de sex jättetrollen i Köpenhamn, tillverkade av återbrukat material. Kom den danska naturen nära med dessa vänliga troll. Det går även att klättra på och i dem.

Upptäck jättetrollen

Glyptoteket

Gå på upptäcktsfärd bland marmorbyster, målningar och mumier i en av Köpenhamns vackraste kulturoaser med över 10.000 verk och arkeologiska föremål.

Upptäck Glyptoteket

Köttbyn

Köpenhamns Meat Packing District på Vesterbro pulserar av liv dygnet runt. Slå dig ner ute som inne och njut av rätterna på de många restaurangerna och barerna.

Upptäck Köttbyn

Christiania

Christiania - eller Staden som danskarna själva säger - är Köpenhamns fjärde största turistattraktion och ligger på ett gammalt kasernområde i stadsdelen Christianshavn. Stället är känt för sina kreativa byggprojekt, annorlunda livsstil och inte minst Pusherstreet.

Upptäck Christiania

Refshaleøen

Refshaleøen huserade i sin tid ett av världens största skeppsvarv, B&W. Idag är området en kreativ hot spot för konst, musik, streetfood, husbåtar, hamnbassänger och restauranger. Hyr en bycykel och ta dig hit snabbt och smidigt på cirka en kvart.

Upptäck Refshaleøen

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.