TrA.Subject

TrA.Announcement

Lite mer vårglädje

Boka online för billigare biljett till Danmark

Underhållning för stora och små

Louisiana

Louisiana Museum of Modern Art är alltid värt ett besök, både för sina permanenta utställningar och för de spännande tillfälliga utställningarna.

Läs mer

Experimentarium

Nordsjällands stora attraktion på 12.500 m² för barn och vuxna i alla åldrar. Se, rör och upplev! Här ska du använda utställningarna och göra experiment.

Läs mer

Ta bilen till Danmark för lite mer hygge

Spara pengar när du tar bilen till Danmark, priset online är billigare än vid köp i hamn.
Helsingborg-Helsingör
592:-
Boka nu
Du behöver inte boka en specifik tid, din biljett gäller hela dagen. Överfarten tar ca 20 minuter

Mer att göra i Danmark

Upplev Danmark med Pintrip

Pintrip är en rese- och upplevelseguide till Danmark för alla med husbil, husvagn eller taktält. Med Pintrip kan du få unika mikroupplevelser och lokala smaker, samt tillbringa natten tryggt i lantliga omgivningar.

Läs mer

Karen Blixen Museum

Gå i författarens fotspår genom hennes hem och trädgårdar. Lär dig om hennes liv, hennes resor och hennes relationer genom interaktiva utställningar, guidade turer och dokumentärer.

Läs mer

Roskilde Domkyrka

Roskilde Domkyrka var och är fortfarande ett av de viktigaste monumenten i Danmark. Domkyrkan är den första gotiska tegelkatedralen i Skandinavien, och du kan uppleva utvecklingen av europeisk arkitektur under 800 år – på ett och samma ställe. Det ligger även 40 kungligheter begravda här. Få 30% rabatt när du reser med oss.

Läs mer

Se upp i Bakken

Om du är ute efter sug i magen, vind i håret eller bara på jakt efter en trevlig resa för hela familjen passar ett besök på Bakken. Det är alltid gratis inträde till Bakken och du får 30% rabatt på åkband när är du reser med oss. 

Läs mer

Restaurang Appetit

På en av de äldre gatorna i Helsingör hittar du den intima och stämningsfulla restaurangen Appetit. Avnjut en fantastisk måltid tillagad på danska råvaror med franska tillagningsmetoder. Rätterna utgår från det skandinaviska köket med en internationell twist. 

Läs mer

Att göra i Helsingör

Helsingör är en charmig liten stad med många möjligheter till äkta danskt hygge. Vi har samlat massor av inspiration till fantastiska upplevelser i Helsingör.

Besök Helsingör

Att göra i Köpenhamn

Den danska huvudstaden är ett spännande resmål. Vi har samlat massor av inspiration till fantastiska upplevelser i Köpenhamn.

Besök Köpenhamn

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.