TrA.Subject

TrA.Announcement

Lite mer än en bro

Boka online – spara pengar jämfört med hamnpriser.

Ta båten till Danmark och gör precis det du känner för i 20 härliga minuter mellan Helsingborg och Helsingör. Vi är ingen bro. Vi är lite mer. Lite mer för dig som har kört bil i flera timmar. Dig som vill ha lite vardagslyx. Dig som är uttråkad. Hungrig. Eller bara sjukt kissnödig. För er – är vi lite mer.

Personbiljett från 64:-

Ta båten till Danmark och gör precis det du känner för i 20 härliga minuter mellan Helsingborg och Helsingör. Köp biljett i appen eller direkt i hamnen.

Ladda ner appen

Shoppa ombord

Handla vin, öl, godis, parfym och mycket annat till upp till 50% lägre priser än på land. Missa inte våra aktuella erbjudanden.

Se vårt sortiment

Fika ombord

Vilken färja du än reser med, kan du ta en klassisk räkmacka eller en kopp nybryggt kaffe. I våra caféer är servicen lika generös som öppettiderna.

Besök caféet

Tura med oss

Tura innebär helt enkelt att du äter, dricker, njuter av vacker utsikt och kan shoppa i lugn och ro till låga priser. Allt i ett!

Ta en tura

Underhållning för stora och små

Louisiana

Louisiana Museum of Modern Art är alltid värt ett besök, både för sina permanenta utställningar och för de spännande tillfälliga utställningarna.

Läs mer

Experimentarium

Nordsjällands stora attraktion på 12.500 m² för barn och vuxna i alla åldrar. Se, rör och upplev! Här ska du använda utställningarna och göra experiment.

Läs mer

Museet for Søfart

Dyk ner i det underjordiska till en värld av sjöfartsberättelser i stämningsfulla och dramatiska scenografier.

Läs mer

Att göra i Danmark

Att göra i Helsingör

Helsingör är en charmig liten stad med många möjligheter till äkta danskt hygge. Vi har samlat massor av inspiration till fantastiska upplevelser i Helsingör.

Besök Helsingör

Pittoreska Nordsjälland

Nordsjälland kallas också Danmarks riviera och har man någon gång varit där är det inte svårt att förstå varför. Här ligger några av Europas bästa stränder och små söta fiskebyar på rad. När ni har tittat er mätta på den vackra naturen finns det gott om ställen att stanna och äta på. 

Besök Danmarks Riviera

Att göra i Köpenhamn

Den danska huvudstaden är ett spännande resmål. Vi har samlat massor av inspiration till fantastiska upplevelser i Köpenhamn.

Besök Köpenhamn

Ta bilen till Danmark för lite mer hygge

Spara pengar när du tar bilen till Danmark, priset online är billigare än vid köp i hamn.
Helsingborg-Helsingör
379:-
Boka nu
Du behöver inte boka en specifik tid, din biljett gäller hela dagen. Överfarten tar ca 20 minuter. Biljetten kan inte ombokas och är inte återbetalningsbar.

Upplev Tyskland

Berlin

Berlin - staden som har mycket att ge. Berlin ligger närmare än vad du tror och är ett perfekt resmål för en weekend. Upplev staden, checka in på ett hotell, ät god mat och se vacker arkitektur. För dig som är intresserad av historia är Berlin ett extra intressant resmål - då staden har många historiska landmärken. 

Läs mer

Hamburg

Hamburg är Tysklands andra största stad och bjuder på allt från shopping till kultur, historia och nöjen. För den som är intresserad av arkitektur är detta också ett bra resmål och den livliga Fischmarkt i hamnen är en upplevelse för morgonpigga – sätt klockan på söndagsmorgnar.

Läs mer

Lübeck

Lübeck kallas för Hansastadens drottning och i den medeltida stadskärnan finns. gränder, hus och byggnader som påminner om en svunnen tid. Mycket av det hittar du på UNESCO:s världsarvslista. Det är en historisk stad med mycket kultur.

Läs mer

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.