TrA.Subject

TrA.Announcement

Lite mer vintermys

Boka online för billagst biljett till Danmark

Julhygge i Danmark

Ta bilen till Danmark för lite mer hygge

Spara pengar när du tar bilen till Danmark, priset online är billigare än vid köp i hamn.
Helsingborg-Helsingör
319:-
Boka nu
Du behöver inte boka en specifik tid, din biljett gäller hela dagen. Överfarten tar ca 20 minuter. Biljetten kan inte ombokas eller avbokas och är inte återbetalningsbar.

Underhållning för stora och små

Louisiana

Louisiana Museum of Modern Art är alltid värt ett besök, både för sina permanenta utställningar och för de spännande tillfälliga utställningarna.

Läs mer

Experimentarium

Nordsjällands stora attraktion på 12.500 m² för barn och vuxna i alla åldrar. Se, rör och upplev! Här ska du använda utställningarna och göra experiment.

Läs mer

Museet for Søfart

Dyk ner i det underjordiska till en värld av sjöfartsberättelser i stämningsfulla och dramatiska scenografier.

Läs mer

Julmys i Tyskland

Två färjebiljetter på samma resa

Kör till Tyskland tur och retur med vår kombibiljett.
Helsingborg-Helsingör + Rödby-Puttgarden
1 399:-
Boka nu

Mer att göra i Danmark

Marienlyst Strandhotell 

Marienlyst Strandhotell  är Danmarks mest klassiska badhotell. Här njuter du av det goda livet på kanten av Öresund. Hotell med sin spaanläggning har en unik historia som sträcker sig ända tillbaka till 1861 med kungliga stamgäster, avslappnad atmosfär och en fantastisk närhet till havet.

Läs mer

Bedstemor Anns bondgård

Upplev livet på en bondgård i Gilleleje, där ”Farmor” Ann berättar om livet på gården med alla djur. Det finns möjlighet till ponnyridning och att leka på den fina lekplatsen. Förboka besöket för att få den bästa upplevelsen, då får du gott om tid att titta runt på gården och besöka alla djuren.

Boka resa

Restaurang MOS

På den Helsingörsbelägna restaurangen MOS, där namnet är en förkortning av ”Mat och Själ”, serveras mat av lokala råvaror där tillagningstekniken lyfter fram smaken av varje ingrediens. MOS erbjuder en gastronomisk matupplevelse där varje rätt är unik.

Boka resa

Att göra i Helsingör

Helsingör är en charmig liten stad med många möjligheter till äkta danskt hygge. Vi har samlat massor av inspiration till fantastiska upplevelser i Helsingör.

Besök Helsingör

Att göra i Köpenhamn

Den danska huvudstaden är ett spännande resmål. Vi har samlat massor av inspiration till fantastiska upplevelser i Köpenhamn.

Besök Köpenhamn

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.