Välj destination

Förfina ditt resultat

Rabatt
Kultur
2 för 1

Louisiana

Humlebæk

Louisiana Museum of Modern Art är alltid värt ett besök, både för sina permanenta utställningar och de spännande tillfälliga utställningarna. Hit kan man åka ofta och få olika upplevelser.

Läs mer
Rabatt
Sportlov
Familj
18%

Tivoli

Köpenhamn

Tivoli är en av världens äldsta nöjesparker och fortfarande Danmarks mest besökta turistmål. Här finns karuseller för alla smaker, både de vilda, och de lite lugnare. Tivoli ligger bara några minuters promenad från Rådhusplatsen och Huvudbangården.

Läs mer
Sportlov
Event
Event

Copenhagen Light Festival

Köpenhamn

Mellan 1-24 februari lyser Köpenhamn upp med vackra ljusinstallationer under Copenhagen Light Festival.

Läs mer
Rabatt
Djur
Familj
20%

Öresundsakvariet

Helsingör

Öresundsakvariet byggdes för att på en klart och pedagogiskt sätt förmedla Öresunds karakteristiska marina miljöer och den flora och fauna som lever där.

Läs mer
Sportlov

Snöklädda pister

Alperna

Drömmer du också om snöklädda pister och varm choklad i backen? Packa bilen och kör söderut. 

Läs mer!
Rabatt
Djur
Familj
20%

Knuthenborg Safaripark

Maribo

Ta med familjen och besök dinosaurskogen här förflyttas ni 66 miljoner år tillbaka i tiden. I år får T-rex sällskap av världens största dinosaur, Patagotitanska Mayorum.

Läs mer
Rabatt
Kultur
12%

Vikingskeppsmuseet

Roskilde

På skeppsvarvet kan du se hur man bygger ett vikingaskepp och själv prova på tidsenligt hantverk. Arbeta med glödhett järn, väv i vide, gör rep eller karva ut vackra mönster. I verkstäderna kan du följa smidning, segelmakeri,  repslagning, träskärning mm.

Läs mer
Rabatt
Djur
Familj
20%

Den Blå Planet

Kastrup

Upplev en världsomsegling under havsytan och kom helt nära glupska hammarhajar och eleganta rockor i Nordeuropas största akvarium, som bebos av mer än 400 olika djurarter från hela världen.

Läs mer
Rabatt
Familj
20%

Museet for Søfart

Helsingör

Upptäck ett av de mest omtalade och spektakulära nya museum i Danmark. Dyk ner i det underjordiska museet till en värld av sjöfartsberättelser utställda i stämningsfulla och dramatiska scenografier.

Läs mer
Event
Event

Jazz på Tycho Brahe

Ombord

Boka in någon av årets jazzkvällar ombord på Tycho Brahe. Under utvalda onsdagar så dykas upp en läcker jazzbuffé, samtidigt som ni blir underhållna svängig traditionell dansjazz. Se vårt jazzprogram här!

Läs mer
Rabatt
Familj
20%

Experimentarium

Hellerup

Nordsjällands stora attraktion på 12.500 m² för barn och vuxna i alla åldrar. Se, rör och upplev! Här är det inte bara tillåtet, utan i allra högsta grad meningen att du ska använda utställningarna och göra experiment.

Läs mer
Event
Event

Bridge ombord

Ombord

Upplev en dag på Öresund med bridgespel och god mat i trevligt sällskap! I din biljett ingår 3 danska smörrebröd inkl dryck, kaffe och kaka samt tävlingspriser.

Läs mer
Rabatt
Familj
20%

Danmarks Tekniske Museum

Helsingör

Gå på upptäcktsfärd bland ångmaskiner, flygplan, bilar och motorcyklar. Titta på Danmarks första dator och världens äldsta bil som fortfarande fungerar.

Läs mer
Rabatt
Familj
20%

Kronborg Slott

Helsingör

Kronborg Slott ligger i Helsingör och är ett av Nordeuropas mest betydande renässansslott. Slottet är känt framför allt genom Shakespears Hamlet och år 2000 kom Kronborg Slott med på Unescos världsarvslista.

Läs mer
Inget resultat