TrA.Subject

TrA.Announcement

Inreserestriktionerna till Danmark från danskt håll för svenskar har lättat. Som ett led i detta erbjuder vi nu en rabatt vid snabbtest hos Care 24 för dig som reser med oss. Det finns fortfarande en rad kriterier som ska uppfyllas för att kunna korsa gränsen. Kvarstår gör bland annat kravet på intyg av fullständig vaccination eller ett negativt coronatest taget inom de senaste 72 timmarna. För att underlätta för våra resande erbjuder vi därför rabatt på Anigen-snabbtest i Helsingborg, Göteborg, Halmstad och Malmö.

Tänk på att alltid läsa de senaste reserestriktionerna innan du kliver av i Danmark.

Ju fler personer – desto högre rabatt

Alla våra resande som uppvisar giltig ForSeabiljett får 100:- rabatt på snabbtest (Antigentest) hos Care 24.
Rabatterat pris: 299:- per person.
Ordinarie pris: 399:- per person.

Högre rabatt vid större sällskap
Reser du i grupp eller familj får ni ytterligare rabatt, man ska då komma tillsammans med övriga i sällskapet vid testtillfället.

4 personer i samma sällskap får 15% rabatt på ForSea-pris för test.
5 eller fler personer i samma sällskap får 20% rabatt på ForSea-pris för test.

Hur går det till?

Hur gör jag?
För att ta del av erbjudandet kan du göra på två sätt. Antingen boka en tid hos Care 24 eller uppsöka deras testcenters drop in i Helsingborg eller Malmö.
I Helsingborg finns det ett drop in på Bruksgatan 15 (vid Espresso House och Ebbas Fik).

Vad ska jag ha med mig?
Vid test uppvisas ID-handling samt giltig ForSea-biljett.

När får jag svar?
Efter cirka 15 minuter från det att testet tagits får du ditt svar. Visar det negativt för covid-19, kan du uppvisa det vid inresa till Danmark.

Vem får åka över?
Alla som är färdigvaccinerade kan resa in i Danmark vid uppvisande av vaccinationsbevis. Det måste ha gått minst två veckor och max 180 dagar efter färdig vaccination.

Om du inte är färdigvaccinerad finns det mer information om regler för inresa här.

Nyhetsbrev

Dataskyddsförordningen (GDPR) ForSea Helsingborg AB lagrar dina uppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Vi sparar dina uppgifter för att kunna ge bättre och mer relevanta erbjudanden. Du kan när du vill skicka en begäran till oss om du vill att dina uppgifter raderas eller om du inte längre vill få e-post med erbjudanden. När du anmäler dig till våra nyhetsbrev samtycker du till att vi sparar dina uppgifter och använder dessa till att skicka erbjudanden till dig. Läs mer på Integritetspolicy.